Herfst! Een heerlijk seizoen om door schilderachtige bossen te wandelen, maar helaas ook de periode met de meeste stormen. Regen die met bakken uit de lucht valt, wind en hagel kunnen veel schade berokkenen. Bovendien zien we ze in deze tijd van klimaatverandering vaker, en zijn ze ook heviger.

We zitten midden in de corona-babyboom: na 10 jaar van dalende geboortecijfers, is 2021 een druk jaar op de kraamafdelingen. Doet jouw gezin ook mee? Dan helpt deze checklist jou om het administratieve luik van gezinsuitbreiding tot een minimum te beperken.

Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!

Wedstrijd

Wedstrijd

03 juni 2021

WEDSTRIJD voor klein EN groot!!!

Deur-aan-deur chocoladeverkoop, een gezellige spaghettiavond of een uitdagende quiz? Corona gooit al een dik jaar roet in het eetfestijn en zorgt ervoor dat sommige verenigingen krap bij kas raken. In dit artikel geven we jou ideeën om met coronaproof activiteiten geld in te zamelen.

Vacature

Vacature

04 mei 2021

Wij zoeken een nieuwe relatiebeheerder verzekeringen (m/v)