Nieuwe vacature

Vacature

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

Een KBC-verzekeringsagentschap, dat is een hecht team onder leiding van een zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Het team van verzekeringen Ghijs is nog op zoek naar een dossierbeheerder Verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel?

Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en je 6 collega’s om dossiers op te volgen en het ganse team administratief te ondersteunen.

Wat houdt je functie in?

  • Als dossierbeheerder ondersteun je het hele team in de commerciële werking binnen het agentschap, vooral bij de verkoop.
  • Je werkt zelfstandig en combineert hierbij administratieve taken met cliëntencontacten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.
  • In deze veelzijdige functie neem je de algemene administratie van polisbeheer voor je rekening en sta je in contact met de cliënten in het kader van het administratief beheer.
  • Je verzorgt de algemene administratie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent ordelijk, punctueel, gestructureerd en efficiënt.
  • Je bent servicegericht, vlot in de omgang en klantgericht.
  • Je beheert je dossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.
  • Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.

Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen.

We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Heb je een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker voor 30/12/2021 naar dieter.ghijs2@verz.kbc.be.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Dieter Ghijs op het nummer 0478 29 03 34.